امکانات - literature- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
جزئیات خبر
saloon
22 10 2011 06:09
کد خبر : 9926453
تعداد بازدید : 212
معرفی تالارها :
تالار فردوسی : تالار فردوسی دانشکدۀ ادبیات و علوم انسانی بزرگترین و مجهّزترین تالار دانشگاه تهران است که از بدو تأسیس اواخر دهۀ ۱۳۳۰ تاکنون شاهد برگزاری بسیاری از همایش های علمی داخلی و بین المللی، آئین های گشایش سال تحصیلی و فعالیت های فرهنگی و هنری دانشگاه بوده است. این تالار که در مرکز ساختمان شمارۀ ۱ دانشکده ادبیات و علوم انسانی در پردیس مرکزی دانشگاه واقع شده دارای حدود ۷۵۰ نفر ظرفیت در دو طبقه است و با وسایل مدرن سمعی و بصری همچون دوربین های فیلمبرداری با کیفیت مطلوب، ویدئو پروژکتور، پردۀ نمایش موتوردار، سیستم صوتیArray و غیره تجهیز شده است. تالار از وضعیت آکوستیک و سیستم تهویۀ نسبتاً مطلوبی برخوردار است. همچنین یک دستگاه پیانوی YAMAHA در تالار وجود دارد که از دهۀ ۱۳۵۰ تاکنون در برگزاری مراسم های مختلف از آن استفاده شده است.
تالاردکتر سید جعفر شهیدی (تالار شورا) : این تالار در طبقۀ همکف دانشکده واقع شده و با ظرفیتی حدود ۹۰ نفر از زیرمجموعه های دفتر ریاست محسوب می شود. جلسات شورای عمومی و همچنین نشست های آموزشی و پژوهشی، اداری و دیدارهای رسمی ریاست دانشکده و اعضای هیأت رئیسۀ آن با گروه های میهمان داخلی و خارجی عموماً در آن برگزار می شود
تالار کمال : تالار کمال دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران با ظرفیت ۸۰ نفر محل برگزاری جلسات سخنرانی های تخصصی گروه های آموزشی، جلسات دفاع پایان نامه های دانشجویی، نمایش فیلم، مراسم های یادبود و تقدیر و اجرای سخنرانی های محدودی است که عموماً با همت تشکّل های علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دانشجویی برگزار می شوند. این تالار دارای تجهیزاتی مانند ویدئوپروژکتور، پردۀ نمایش، دروبین های فیلمبرداری و امکانات صوتی لازم می باشد .
تالار دکتر باستانی پاریزی : تالار استاد باستانی پاریزی با ظرفیت ۱۲۰ نفر در طبقۀ دوم دانشکده واقع شده و با توجه به امکانات صوتی و تصویری و سبک کلاسی ای که برخوردار است از آن به عنوان محل برگزاری کلاس های درس، سخنرانی ها و گردهمایی های علمی و تالار جانبی همایش های بزرگی که در تالار فردوسی برگزار می شوند استفاده می شود.
اشتراک گذاری
https://soilmod.ut.ac.ir/web/literature/article/9926453
جزئیات خبر
eng-lab
27 11 2011 21:09
کد خبر : 9926050
تعداد بازدید : 121
آزمایشگاه زبان دانشکده ادبیات و علوم انسانی با هدف آموزش دروس شفاهی دانشجویان طراحی و تجهیز گردیده است . این لابراتوار با بهره مندی از دستگاه کنترل مرکزی ، دک های ضبط و پخش دانشجویی ، کابین های دانشجویی ، ویدئو ، تلویزیون ، کامپیوتر ، ضبط صوت و DVD امکان بهره برداری هرچه بهتر را برای دانشجویان فراهم آورده است . از دیگر مزایای سیستم های مذکور میتوان به قابلیت تست زنی ، امکان استفاده از نرم افزار و مترجم سخنگو نام برد .
اشتراک گذاری
https://soilmod.ut.ac.ir/web/literature/article/9926050
جزئیات خبر
ling-lab
27 11 2011 21:12
کد خبر : 9926035
تعداد بازدید : 76
آزمایشگاه زبانشناسی واقع در طبقه سوم دانشکده با بهره مندی از امکانات فوق تخصصی ، محل برگزاری کلاسهای تخصصی گروه زبانشناسی همگانی است . از امکانات موجود در این لابراتوار میتوان به نرم افزار پیکره متنی زبان فارسی معاصر و نرم افزار دادگان گفتاری زبان فارسی ( فارس دات ) اشاره کرد
اشتراک گذاری
https://soilmod.ut.ac.ir/web/literature/article/9926035
جزئیات خبر
آزمایشگاه و کارگاه گروه تاریخ
16 09 2019 07:01
کد خبر : 9920810
تعداد بازدید : 45
آزمایشگاه و کارگاه گروه تاریخ
آزمایشگاه با وسعت ۸۰ متر با تجهیزاتی چون:
۱ دستگاه کامپیوتر
۱ دستگاه پروژکتور
۱ دستگاه ویدئو وی اچ اس
۱ دستگاه دیودی
۱ دستگاه دی وی دی ضبط و پخش
۱ دستگاه آمپلیفایر و میکروفون سر خود سیار
۱ دستگاه آمپلیفایر
۱۳ میکروفون ثابت و سیار
۱ دستگاه اورهد
۲ دستگاه تلویزیون
کارگاه پژوهش با وسعت ۳۰ مترمربع با تجهیزاتی چون:
۱ دستگاه کامپیوتر
۱ دستگاه پروژکتور
۱ دستگاه دی وی دی
۱ دستگاه آمپلی فایر
۲۰ میکروفون ثابت
۲ دستگاه تلویزیون
تالار استاد عباس اقبال:
وهمچنین در جهت گسترش کتابخانه گروه تاریخ، اتاق ۳۲۷ به عنوان یک کلاس چند منظور در نظر گرفته شده است. که بخش اعظم آن تکمیل شده است و با عنایت خداوند متعالی سیستمهای الکترونیکی آن که شامل:
۱ دستگاه کامپیوتر
۱ دستگاه پروژکتور
۱ دستگاه ویدئو وی اچ اس
۱ دستگاه دی وی دی
۱ دستگاه دی وی دی ضبط و پخش
۱ دستگاه آمپلی فایر
۱۳ میکروفون ثابت و سیار
۱ دستگاه اورهد
۲ دستگاه تلویزیون
اشتراک گذاری
https://soilmod.ut.ac.ir/web/literature/article/9920810